5x lekkerste geurstokjes voor in huis

Geuren doen wat met je. De een denkt aan momenten en herinneringen en de ander associeert geur met een persoon. Niet voor niets spelen marketeers in op deze zintuig, want geur is het enige zintuig dat we niet uit kunnen zetten. Zo kun je zelf ook voor geuren kiezen om in een bepaalde stemming te komen. Welke geur kies jij voor in huis? Wij geven je een top 5 met de lekkerste geurstokjes voor in huis.

Rituals

Rituals heeft een groot assortiment aan geurstokjes. Van frisse geuren tot lekkere winterse geuren. Deze geurstokjes zitten vaak verpakt in een potje of vaasje. Je kan ze gemakkelijk bijvullen ondanks ze erg lang mee gaan. Je hebt ze in grote formaten, maar ook in mini’s voor bijvoorbeeld op je toilet.

Bodyshop

Ook de Bodyshop heeft een groot assortiment aan geuren voor in huis. Van geurstokjes tot oliën. Bij deze geurstokjes duurt het even voordat de geur in de stokjes trekken, maar dan is de geur wel altijd aanwezig. 

Riverdale

Deze geurstokjes ruiken niet alleen heerlijk, maar zien er ook nog is erg luxe uit. Je kan deze geurstokjes dus ook als decoratie voor bijvoorbeeld op je badkamer of toilet gebruiken. Riverdale heeft een breed assortiment waar je uit verschillende geuren en formaten kunt kiezen.

Scento

Ondanks deze geurstokjes er wat ‘kaler’ uitzien, ruiken ze wel nog steeds heerlijk. Deze geurstokjes worden exclusief bij ICI Paris Xl verkocht. Dus kom je nog een keer langs deze winkel, dan is het zeker de moeite waard om daar even naar binnen te gaan en te genieten van de heerlijke geuren van Scento.

Bijenkorf

Tenslotte heeft Bijenkorf een groot assortiment aan geurstokjes. Niet voor niets ruik je allerlei geuren op de verschillende afdelingen van de Bijenkorf. Op iedere afdeling wordt er gebruik gemaakt van een andere geur. Daarnaast is Bijenkorf een van de vele winkels die geurmarketing inzet. Bij het moment van binnenkomst, word je al overspoeld met heerlijke geuren. Gelukkig verkoopt Bijenkorf dan ook deze geuren.

Weet jij al welke geurstokjes je gaat kopen?