Dé interieurtrends voor 2021

Ben jij benieuwd hoe je je huis in kan richten naar de allernieuwste trends? Dan ben je hier aan het juiste adres. Met deze tips maak je van je huis dé leukste plek die er is, helemaal lekker in deze corona tijd natuurlijk. Lees snel verder!

Botanisch all over

Monstera, Alocasia en olijfboom.. Begint er al een belletje te rinkelen? Een van de grootste trends in 2021 is de botanische stijl. Denk hierbij aan veel mooie kamerplanten in mooie potten en vazen. Maar ook behang met een botanische print, kussenslopen en posters. Vind je dit te druk? Denk dan eens aan droogbloemen in een stijlvolle vaas. Zeker weten dat jij er wat moois van maakt dit jaar! 

Natuurlijk materiaal

Een trend die ook meteen heel goed bij de bovenste past zijn de natuurlijke materialen. Hoe vaak heb jij op social media al rotan stoelen of bamboe voorbij zien komen? Het mooiste is om deze materialen aan te schaffen in een naturel kleur zoals beige. Wat je dan kan kopen? Nou meubels, kastjes, manden en ga zo maar verder. 

Hotel chic

Ben jij juist van de luxe uitstraling? Ga dan voor hotel chic. Hierbij kun je denken aan goud, satijn en luxe materialen. Een leuke website waar je deze stijl kunt shoppen is beyouniqueliving.com. Dit is een website met prachtige woonaccessoires. Kleuren die deze vibe hebben zijn goud, roze, zwart en zilver. Op de website kun je prachtige tafels en bijzettafels kopen, maar ook vloerkleden en vazen. Voor ieder wat wils zou ik zeggen, dus neem zeker een kijkje als je van hotel chic houdt! 

Grafische posters

Wat daarnaast veel terugkomt zijn grafische posters. Deze vind je op verschillende websites in allerlei soorten, formaten en kleuren. Je vind er altijd wel eentje die bij je past! Hierbij kan je ook spelen met allerlei verschillende lijsten in bijvoorbeeld metaal of hout. Zeker weten dat met deze tips je huis weer helemaal als een thuis voelt, en dat is wat we allemaal willen toch?!